Чверті курячі охолоджені, філе куряче охолоджене для загальноосвітніх закладів освіти.

Чверті курячі охолоджені, філе куряче охолоджене для загальноосвітніх закладів освіти.

Результат проведення закупівлі: договір укладено
Детальный опис:

Чверті курячі охолоджені -267,785 кг. Чверті курячі охолоджені - яке зберігається протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. Зовнішній вигляд: поверхня суха, не завітряна, без згустків крові. Не дозволено переломи кісток, садна, сліди від ударів, глибокі порізи м’язової тканини та розриви шкіри. Консистенція охолодженого м’яса: м’язи щільні, пружні, якщо натиснути пальцем ямка, що утворилася швидко вирівнюється. Колір від блідо рожевого до рожевого. Запах власний доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Філе куряче охолоджене - 360кг. Філе куряче охолоджене - очищене, не пошкоджене, цілим, iз запахом та кольором, характерним для даного виду птиці. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень. Не дозволяється до реалізації м'ясо уражене паразитами, м'ясо що має аномальних запах, колір та смак. Кожна одиниця спожиткового пакування супроводжується етикеткою, на якій вказані номер ДСТУ, ГОСТУ, ГОСТів, ТУУ, СОУ, вага, дата розфасовки, термін реалізації, умови зберігання. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. Документи, що посвідчують якість товару: - декларація виробника (про якість) або якісне посвідчення на товар, який пропонується до постачання; датоване не раніше, ніж за місяць до дати подання пропозиції; - відомості про відповідність товару ДСТУ, ГСТУ, ГОСТів, ТУУ, СОУ; - копія сертифікату, що підтверджують застосування виробником вимог ДСТУ ISО 22000:2007 (ISО 22000:2005)" "СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга", виданих на ім'я виробника товару, або довідка уповноваженого органу щодо проведення процедури сертифікації ДСТУ ISО 22000:2007 (ISО 22000:2005)"; - копії сертифікатів ДСТУ ISO 9001:2009 "Системи управління якістю. Вимоги" або копії сертифікатів ДСТУ ISO 9001:2015 "Системи управління якістю. Вимоги" та ДСТУ ISО 22000:2007 "Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга", виданих на ім'я учасника; - висновок державної санітарно-епідеміологічної служби на товар; або зареєстровані ТУ на виготовлення товару у Держстандарті, тощо, встановлений діючим законодавством на запропонований товар; або протокол випробувань, виданий акредитованою лабораторією, на вміст окремих забруднюючих речовин, згідно «Регламенту максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах» затвердженого наказом МОЗУ від 13.05.2013 р. №368, або протокол випробувань або експертний висновок, видані акредитованою лабораторією, на вміст: токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів, ГМО (для овочів, на які розповсюджуються дані випробування), радіонуклідів або обґрунтування його відсутності (не підлягає обов’язковій сертифікації, тощо); - гарантійний лист (Додаток 6) із зазначенням відомостей про відповідність товару державним стандартам, відповідність потужностей (виробничих та/або складських приміщень) вимогам санітарного законодавства. Кінцевий термін подання цінових пропозицій з повним пакетом документів до 26.11.2019 року до 10:00 години в каб. 311


Замовник торгів – розпорядник коштів

Назва: Відділ освіти виконкому Довгинцівської районної у місті ради
Код ЄДРПОУ: 04544501
Поштовий індекс:
50086
Адміністративний район: Довгинцівський
Адреса:
вулиця Дніпровське шосе буд. 16
Керівник: Лопатнюк Олександр Миколайович
Телефон: 096-161-74-13  
Відповідальна особа: Луданова Алла Самойловна
Посада: - не зазначено -

Предмет закупівлі

Вид закупівлі: товар
Код державного класифікатора: 15110000-2
Кількість: 627.785
Одиниця виміру: кг
Очікувана вартість (вказувати у гривнях): 51 508 грн.
Умови поставки: згідно з договором, доставка в заклади згідно заявок
Кінцевий термін подання пропозиції до: 26 листопада 2019 р.
E-mail (для отримання інформації від учасників):

dolgincevskij_rvo@ukr.net


Документація

Умови подання документів: особисто
Перелік документів:
  • витяг (копія) з реєстру платників податків
  • Витяг з ЄДР
  • Дійсний державний висновок санітарно-епідеміологічної експертизи
  • Декларація виробника або якісне посвідчення
  • Довідка,у довільній формі,яка містить відомості про учасника
  • Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду (для фізичних осіб)
  • Копія паспорту (для фізичних осіб)
  • Копія свідоцтва платника податку
  • Копія сертифікату відповідності
  • Копія Статуту або іншого установчого документу (для юридичних осіб).
  • цінова пропозиція
Термін подання документів до: 26 листопада 2019 р.

Договір укладено

Юридична особа: Товариство з обмеженою відповідальністю 
"ФУД ПОСТАЧ"
Код юридичної особи: 41505858
Дата укладання договору: 28 листопада 2019 р.
Номер договору: 471
Вартість закупівлі: 5150.86 грн.
Строк дії договору : 31 грудня 2019 р.