Політика конфіденційності і захисту персональних даних

Політика конфіденційності

Користуючись офіційним вебпорталом міста Кривого Рогу "Криворізький ресурсний центр" та мобільним додатком "Мій Кривий Ріг – Smart City" (надалі – Сервіси), ви довіряєте нам свою інформацію. У цій Політиці конфіденційності описано, які дані ми збираємо, навіщо ми це робимо та як ми їх використовуємо. Це важлива інформація, і ми її сподіваємося, що ви уважно прочитаєте.

Персональні дані у розумінні цієї Політики конфіденційності – це будь-яка інформація, яка дає можливість ідентифікувати вас, а також інформація про вашу діяльність, наприклад, про використання певних Сервісів, якщо таке використання прямо пов’язане з інформацією, що дозволяє вас ідентифікувати.

Використовуючи Сервіси, ви погоджуєтесь та приймаєте їх норми, надаєте виконкому Криворізької міської ради дозвіл на збирання, реєстрацію, зберігання, поновлення, використання, знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних систем у порядку, визначеному цією Політикою конфіденційності. Обробка ваших персональних даних починається з моменту прийняття Умов використання.

Ми зберігаємо за собою право у будь-який час змінювати цю Політику конфіденційності без персонального повідомлення кожного користувача. Натомість, ми публікуватимемо час останніх змін, що були внесені до Політики конфіденційності, у полі "Дата останніх змін". Продовжуючи використовувати Сервіси після внесення таких змін, ви погоджуєтесь та приймаєте їх як частину Політики конфіденційності.

Будь ласка, ознайомтеся також із Умовами використання. Ця Політика конфіденційності є додатком до Умов використання та становить їх невід’ємну частину.

Інформація, яку збирають Сервіси

Для надання послуг ми можемо збирати таку інформацію:

  • Інформація, яку ви створюєте або нам надаєте. Під час реєстрації (подання електронного звернення) ми просимо надати особисту інформацію, таку як прізвище, ім’я, по батькові, електронну адресу, поштову адресу, номер телефону та інше (за бажанням). Ця інформація зберігається у вашому обліковому записі. Коли ви користуєтесь Сервісами.
  • Інформація про ваше місцезнаходження. Під час використання Сервісів ми надсилаємо запит на визначення вашого місцезнаходження для автоматичної фіксації місцезнаходження.
  • Автоматичний збір технічної інформації. Коли ви використовуєте Сервіси, ми можемо збирати деяку інформацію автоматично, наприклад, вашу IP-адресу, тип вашої операційної системи, тип браузера, час та дату вашого відвідування. Така інформація може бути персональними даними, якщо вона прямо дозволяє вас ідентифікувати.
  • Cookie. Ми можемо також автоматично збирати певну інформацію шляхом використання cookie. cookie – це невеликий файл із букв та цифр, який завантажується на ваш комп’ютер, коли ви відвідуєте певні вебсайти.

Існують різні способи налаштування cookie. Ви можете:

  • відключити їхню дію та видалити їх за власним бажанням;
  • змінити налаштування браузера, щоб обмежити використання cookie;
  • обмежити можливість браузера слідкувати за вашою історією переглядів вебсайтів.

Використання персональних даних

Ми використовуємо ваші персональні дані для:

  • надання інформаційних послуг за допомогою Сервісів;
  • полегшення вашого користування Сервісами;
  • полегшення адміністрування Сервісів.

Поширення та розкриття персональних даних

Ми не передаємо ваші персональні дані третім особам, окрім як за вашою згодою або на умовах, визначених цією Політикою конфіденційності.

Ми вважаємо своїм обов’язком виконання та дотримання вимог законодавства, тому ми можемо розкривати ваші персональні дані у деяких випадках. Зокрема, ми можемо розкрити відповідні персональні дані, якщо ми вважатимемо це необхідним та обґрунтованим для дотримання законодавства, судового процесу, для проведення розслідування чи на вимогу інших державних органів, а також у відповідь на скарги, для захисту від шахрайства, зловживань, неправильного чи незаконного використання Сервісів.

Захист інформації

Уся персональна інформація, що належить вам, зберігається на серверах, які діють у повній відповідності до українського законодавства та Закону України "Про захист персональних даних". Передача та рух інформаційних потоків повністю захищений. Закликаємо вас захищати власну конфіденційність, зокрема, надійно зберігаючи паролі від вашого профілю.

Зворотній зв’язок

Ми завжди раді почути ваші роздуми чи пропозиції щодо вдосконалення нашої роботи, а також щодо положень цієї Політики конфіденційності. Звертайтесь до нас за електронною адресою: .rk@crkgov.au