Статуc:Визначено переможця, укладено договір
Назва: | Відділ освіти виконкому Центрально - Міської районної у місті ради | ||
Поштовий індекс: | 50004 | Адміністративний район: | Центрально-Міський |
Адреса: | вулиця Свято-Миколаївська буд. 27 | ||
Телефон: | (056) 470-13-83 | ||
Email: | Buh_CmRayvo@i.ua |
Проведені:
Визначено переможця, укладено договір
Відмінено:
Конкурсні торги за 2013 рік (архів)
Сортувати:
Назва
Кінцевий термін подання пропозиції до
Дата модифікації
Дата розкриття тендерної пропозиції
01.13.5 - коренеплоди та бульби їстівні з високим умістом крохмалю та інуліну
01.13.4 - овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні
10.20.1 - продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена
10.51.4 - сир сичужний та кисломолочний сир
10.72.1 - вироби хлібобулочні, зниженої вологості, та кондитерські, борошняні, тривалого зберігання
10.61.3 - крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур
10.61.2 - борошно зернових і овочевих культур; їхні суміші
10.51.4 - сир сичужний та кисломолочний сир
вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання
код 10.41.5 – Олії рафіновані
10.41.5 - олії рафіновані
10.39.1 - плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі
10.32.1 - соки фруктові та овочеві
10.12.1 - м’ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене
01.47.2 - яйця у шкаралупі, свіжі
01.24.1 - яблука
10.11.3 - м’ясо заморожене та заморожені харчові субпродукти; м’ясо та харчові субпродукти, інші
крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур
Масло вершкове та молочні пасти
Продукти молочні, інші
Сир сичужний та кисломолочний сир
Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена
Вироби хлібобулочні, зниженої вологості, та кондитерські, борошняні тривалого зберігання
Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані
Консерви та готові страви з м'яса, м'ясних субпродуктів чи крові
М'ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене
Молоко та вершки, рідинні, оброблені
Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза);меляса
Борошно зернових і овочевих культур;їхні суміші
Яйця у шкаралупі, свіжі
Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання
Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі
М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене
М'ясо заморожене та заморожені харчові субпродукти; м'ясо та харчові субпродукти інші
Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні
Корнеплоди та бульби їстівні з високим умістом крохмалю та інуліну
Соки фруктові та овочеві (сік цитрусово-фруктовий т/п1л.-40300л, сік томатний т/п 1л. -4800л.)
01.13.5 - коренеплоди та бульби їстівні з високим умістом крохмалю та інуліну
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 11 000 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:грудень 2013 р. |
|||
Вартість укладеного договору: | 0,00 грн. | ||
Договір укладено: |
Фізична особа-підприємець, ФОП Коновалов Д.С. |
||
Детальний опис:картопля |
01.13.4 - овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 4 200 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:грудень 2013 р. |
|||
Вартість укладеного договору: | 0,00 грн. | ||
Договір укладено: |
Фізична особа-підприємець, ФОП КОНОВАЛОВ Д.С. |
||
Детальний опис:Цибуля - 1300 кг, морква - 1300 кг, буряк - 1600 кг |
10.20.1 - продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 21 700 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:січень-грудень 2014р. |
|||
Детальний опис:риба типу минтай с/м, без голів – 9100 кг., риба типу хек с/м, без голів – 12600 кг. |
10.51.4 - сир сичужний та кисломолочний сир
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 25 400 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:січень-грудень 2014р. |
|||
Договір укладено: | юридична особа,
Публічне акціонерне товариство, ПрАТ "Криворізький міськмолокозавод № 1" |
Код юридичної особи: | 00444932 |
Детальний опис:лот 1 - Сир кисломолочний, 9% жир. фас. - 20900 кг; лот 2 - Сир твердий, не менше 45% жир. - 4500 кг (ЛОТ 2 - відмінені) |
10.72.1 - вироби хлібобулочні, зниженої вологості, та кондитерські, борошняні, тривалого зберігання
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 8 340 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:січень-грудень 2014р. |
|||
Договір укладено: |
Фізична особа-підприємець, ФОП Іванова О.О. |
||
Детальний опис:Печиво цукрове в асортименті – 4440 кг., вафлі в асортименті - 3900 кг |
10.61.3 - крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 28 690 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:січень-грудень 2014р. |
|||
Договір укладено: |
Фізична особа-підприємець, ФОП Боровинська Л.М. |
||
Детальний опис:крупа манна фас. – 2320 кг., крупа гречана фас. – 9600 кг., крупа перлова фас. – 1240 кг., крупа пшенична фас. – 3900 кг., крупа ячна фас. – 4100 кг., пластівці вівсяні фас. – 2750 кг., пшоно фас. – 4780 кг. |
10.61.2 - борошно зернових і овочевих культур; їхні суміші
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 47 600 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:січень-грудень 2014р. |
|||
Договір укладено: |
Фізична особа-підприємець, ФОП Іванова О.О. |
||
Детальний опис:Борошно пшеничне в/г |
10.51.4 - сир сичужний та кисломолочний сир
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 1 250 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:листопад-грудень 2013 року |
|||
Договір укладено: |
Фізична особа-підприємець, ФО-підприємець Мусієнко В.П. |
||
Детальний опис:Сир твердий, не менше 45 % жир. |
вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 85 280 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
|||
Детальний опис:Хліб білий в/г - 60800 кг, хліб житньо-пшеничний - 19000 кг, булка - 3250 кг, булка - 2230 кг |
код 10.41.5 – Олії рафіновані
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 1 800 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:листопад – грудень 2013 р. |
|||
Договір укладено: |
Фізична особа-підприємець, ФОП Боровинська Л.М. |
||
Детальний опис:олія соняшникова, фас. |
10.41.5 - олії рафіновані
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 8 000 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:січень-грудень 2014р. |
|||
Договір укладено: |
Фізична особа-підприємець, ФОП Іванова О.О. |
||
Детальний опис:Олія соняшникова, фас. |
10.39.1 - плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 46 926 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:січень-грудень 2014р. |
|||
Договір укладено: |
Фізична особа-підприємець, ФОП Тодінг О.В. |
||
Детальний опис:Томатна паста 0,5л. - 3735 од., Огірки консервовані 3,0л. – 6384 од., Помідори консервовані 3,0л. - 4504 од., Ікра кабачкова 0,5л. – 13100 од., Кабачки консервовані 3,0л. – 3558 од., Горошок зелений консервований 0,5л. – 8845 од., Капуста квашена – 6800 кг |
10.32.1 - соки фруктові та овочеві
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 6 100 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:листопад-грудень 2013р. |
|||
Договір укладено: |
Фізична особа-підприємець, ФОП КОВАЛЕНКО В.Д. |
||
Детальний опис:Сік томатний т/п 1л. - 1100 л., сік цитрусово-фруктовий т/п 1л. - 5000 л. |
10.12.1 - м’ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 33 900 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:січень-грудень 2014р. |
|||
Детальний опис:курячі стегна охолоджені – 15100 кг, куряче філе охолоджене – 18800 кг |
01.47.2 - яйця у шкаралупі, свіжі
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 291 000 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:січень-грудень 2014р. |
|||
Детальний опис:Яйце куряче столове С1 |
01.24.1 - яблука
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 18 100 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:січень-грудень 2014р. |
|||
Договір укладено: |
Фізична особа-підприємець, ФОП Костюк Л.М. |
||
Детальний опис:яблука |
10.11.3 - м’ясо заморожене та заморожені харчові субпродукти; м’ясо та харчові субпродукти, інші
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 9 300 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки:січень-грудень 2014р. |
|||
Детальний опис:печінка яловичини свіжоморожена |
крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 14 000 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
Масло вершкове та молочні пасти
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 7 300 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
Продукти молочні, інші
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 14 950 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
|||
Детальний опис:ЛОТ1, ЛОТ2, ЛОТ3 |
Сир сичужний та кисломолочний сир
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 11 509 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
|||
Детальний опис:ЛОТ1, ЛОТ2 |
Продукція рибна, свіжа, охолоджена чи заморожена
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 10 180 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
Вироби хлібобулочні, зниженої вологості, та кондитерські, борошняні тривалого зберігання
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 3 100 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 4 970 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
|||
Детальний опис:ЛОТ:1 повидло плодове, фас. -850кг., повидло вагове -600кг. ЛОТ:2 родзинки, фас.-1160кг., мак, фас. -240кг., сухофрукти (суміш) вагові -2120кг. |
Консерви та готові страви з м'яса, м'ясних субпродуктів чи крові
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 5 880 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
М'ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 15 900 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
Молоко та вершки, рідинні, оброблені
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 54 620 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
Цукор-сирець, тростинний і очищений тростинний чи буряковий цукор (сахароза);меляса
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 16 000 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
Борошно зернових і овочевих культур;їхні суміші
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 25 700 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
Яйця у шкаралупі, свіжі
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 152 000 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 39 040 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 24 850 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 7 080 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
М'ясо заморожене та заморожені харчові субпродукти; м'ясо та харчові субпродукти інші
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 4 700 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоплідні
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 22 180 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
Корнеплоди та бульби їстівні з високим умістом крохмалю та інуліну
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 52 400 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |
Соки фруктові та овочеві (сік цитрусово-фруктовий т/п1л.-40300л, сік томатний т/п 1л. -4800л.)
Вид закупівлі: | товар | Кількість: | 45 100 |
Процедура закупівлі: | відкриті торги | ||
Умови поставки: |